Sunt foarte multe preparate pe care le iubim. Dar există și foarte multe pe care nu le înghițim, care nu ne plac deloc.
E normal, nu poate să fie totul roz, mai ales când vine vorba de gust.
Totuși, noi credem că lucrurile pot fi văzute și din alt unghi și vrem să demonstrăm că partea de gătit este mai flexibilă decât pare.
Iar pentru asta e nevoie de cineva care se pricepe să controleze gustul... și de ceva în plus.
Asta e clar o misiune pentru Chef Alex Petricean. Va fi gustul salvat prin creativitate și ingrediente de la Hanul Boieresc? Vom vedea.
de porc
Pentru a afla ce prepare nu înghit romanii, am lansat o provocare pe Facebook, în urma căreia am ales primul preparat pe care Alex a încercat să-l salveze: tocănița de organe de porc.
Hai să vedem dacă a reușit să-i salveze gustul, și mai ales, cum a făcut asta.
umpluti
Dacă tot vorbim despre mâncăruri pe care romanii nu le înghit, un alt gust pe care Alex încearcă să-l salveze este gustul ardeilor umpluți. Un mic secret: totul pornește de la ardei.
Să-l urmărim pe Alex cum transformă gustul prin imaginație și ingrediente de calitate de la Hanul Boieresc.
de burta
Vă propunem sa începem anul cu un alt preparat mai puțin iubit de unii dintre noi. Și anume, ciorba de burtă. Sau mai bine zis, gustul ciorbei de burtă.
Alex ne va spune de ce se întâmplă asta și cum putem salva gustul, folosind ingrediente de la Hanul Boieresc și multă imaginație.
Va putea ciorba de burtă să devină ciorba anului 2022? Alex zice că da. Să-l credem pe cuvânt și pe gust.