SCOVERGA UMPLUTA

cu parjoala moldoveneasca

Ce ingrediente folosim?

Faină de la Hanul Boieresc:

Drojdie:

Sare:

Carne tocată de vită:

Ceapă:

Usturoi:

Pătrunjel:

Piper negru măcinat:

Pudră de ienibahar:

Cașcaval afumat de la Hanul Boieresc:

Muștar de casă de la Hanul Boieresc:

Verdețuri din grădină:

Cum se face?

Pasul 1

Prima dată plămădim aluatul, folosind faină, apă și sare.

Pasul 2

Aromatizăm carnea cu mirodenii, ceapă calită și usturoi.

Pasul 3

Formăm pârjoala și o prăjim cât să rămâna mai nefăcută la interior.

Pasul 4

Întindem aluatul și îl umplem cu pârjoala acoperită de cașcaval afumat.

Pasul 5

Prăjim scoverga în ulei, după care o scoatem și radem cașcaval afumat.

Pasul 6

Sotăm verdețurile și ornam cu muștar și flori din grădină.

Poftă bună!